SZÁLLÍTÁS ÉS KÉZBESÍTÉS

FOXPOST házhozszállítás:

Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap az általános kiszállítási idő, miután futárunk átvette a csomagot az automatából.  Az automaták ürítési idejét itt találod. A csomagok kiszállítására társaságunk időgaranciát nem vállal.

FOXPOST automatába:

Országosan már 1149 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát! FOXPOST csomagautomaták listája » (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomatakereso/)

Bővebb információ: www.foxpost.hu

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. Az automata nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül ingyenesen visszaküldheted. A visszaküldéssel módjáról lentebb tájékozódhatsz.

Az automaták listáját és további információt itt találsz: (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/)

A megrendelt termék feladása a rendelés vételárának előzetes kiegyenlítése esetén történik. Átutalási határidő: e-mail értesítés alapján. Amennyiben az összeg átutalása a megadott határidőig nem történik meg, úgy tekintjük, hogy a szerződéstől eláll.

A megrendelt termék a vételár megfizetését követő 1-3 munkanapon belül kerül átadásra a futárnak. A hibásan megadott szállítási címből eredő késedelemért felelősséget nem vállalunk, továbbá a hibásan megadott címből eredő kárt a Vásárló köteles megtéríteni.

Amennyiben a megrendelt termék nem áll rendelkezésünkre vagy 3 munkanapon belül nem tudjuk szállítani, úgy haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címen vagy telefonszámon annak érdekében, hogy megfelelő helyettesítő terméket kínáljunk fel, illetve más teljesítési határidőt ajánlhassunk fel.

A termékről és a futárszolgálat esetleges igénybevételéről emailben küldünk számlát.

 

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

Ha rendelését FOXPOST automatába kéri és előre utalással vagy online bankkártyával fizeti ki:

  • 21.999,- Ft-ig 1190,- Ft/csomag
  • 22.000,- Ft-tól ingyenes

 

FOXPOST gyorsfutárral kéri és előre utalással vagy online bankkártyával fizet:

  • 21.999,- Ft-ig 2490,- Ft/csomag
  • 22.000,- Ft-tól ingyenes

Az értékhatárba nem tartozik bele a szállítási költség!

Amennyiben rendelése a futárszolgálatnak átadásra került, egy értesítő e-mailt fog kapni, melyben jelezzük ezt. A FOXPOST futárszolgálat a kézbesítés napján sms üzenetet küld Önnek, amelyben megtalálja a csomagszámot, továbbá egy 3 órás időintervallumot, amikor azt várhatja.

A csomagszámot a https://foxpost.hu/csomagatvetel oldalon beírva pontosan tud informálódni, mikor is kapja meg a csomagot.

 

Termék visszaküldése

Foxpost csomagautomatába vagy házhoz kért áru esetén a visszaküldési díj 0,-Ft.

A csomagvisszaküldéshez a regisztrációt a Foxpost oldalán kell elvégezni. A következőképpen kell eljárni:

Egyéb költség nem kerül felszámolásra.