SZÁLLÍTÁS ÉS KÉZBESÍTÉS

FOXPOST házhozszállítás:

Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap az általános kiszállítási idő, miután futárunk átvette a csomagot az automatából.  Az automaták ürítési idejét itt találod. A csomagok kiszállítására társaságunk időgaranciát nem vállal.

FOXPOST automatába:

Országosan már 480 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát! FOXPOST csomagautomaták listája » (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomatakereso/)

Bővebb információ: www.foxpost.hu

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül ingyen visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Az automaták listáját és további információt itt találsz: (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/)

A megrendelt termék feladása a rendelés vételárának előzetes kiegyenlítése esetén történik. Átutalási határidő: e-mail értesítés alapján. Amennyiben az összeg átutalása a megadott határidőig nem történik meg, úgy tekintjük, hogy a szerződéstől eláll.

A megrendelt termék a vételár megfizetését követő 1-3 munkanapon belül kerül átadásra a futárnak. A hibásan megadott szállítási címből eredő késedelemért felelősséget nem vállalunk, továbbá a hibásan megadott címből eredő kárt a Vásárló köteles megtéríteni.

Amennyiben a megrendelt termék nem áll rendelkezésünkre vagy 3 munkanapon belül nem tudjuk szállítani, úgy haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot Önnel a regisztráció során megadott e-mail címen vagy telefonszámon annak érdekében, hogy megfelelő helyettesítő terméket kínáljunk fel, illetve más teljesítési határidőt ajánlhassunk fel.

A termékről és a futárszolgálat esetleges igénybevételéről a számla a csomagban található.

 

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

Ha rendelését FOXPOST automatába kéri és előre utalással vagy online bankkártyával fizeti ki:

  • 19.999,- Ft-ig 990,- Ft/csomag
  • 20.000,- Ft-tól ingyenes

 

FOXPOST gyorsfutárral kéri és előre utalással vagy online bankkártyával fizet:

  • 19.999,- Ft-ig 1790,- Ft/csomag
  • 20.000,- Ft-tól ingyenes

 

Az értékhatárba nem tartozik bele a szállítási költség!

Amennyiben rendelése a futárszolgálatnak átadásra került, egy értesítő e-mailt fog kapni, melyben jelezzük ezt. A FOXPOST futárszolgálat a kézbesítés napján sms üzenetet küld Önnek, amelyben megtalálja a csomagszámot, továbbá egy 3 órás időintervallumot, amikor azt várhatja.

A csomagszámot a https://foxpost.hu/csomagatvetel oldalon beírva pontosan tud informálódni, mikor is kapja meg a csomagot.

Termék visszaküldése

Foxpost csomagautomatába kért áru esetén a visszaküldési díj 0,-Ft. A következőképpen kell eljárni:

 

Egyéb szállítási mód választása esetén a visszaküldés díját a vásárlót terheli. Egyéb költség nem kerül felszámolásra.