Barion Pixel

A 2023-as őszi szezon alapdarabjai I. rész

ISMERD MEG AZ IDEI ŐSZ ALAPDARABJAIT!

Képes összeállításunkban összeszedtük az idei ősz legtrendibb ruhadarabjait, melyek nem hiányozhatnak a ruhatáradból.

 1. Színes műbőr vagy velúr szoknya
  A hőmérséklet csökkenésével a szoknyák hossza nő, ám ez nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk a különleges és mutatós darabokról. Nálunk nagy kedvencek a műbőr és velúr anyagú szoknyák, legyen akár szó akár egy különleges barnáról vagy egy klasszikus feketéről, elegáns és hétköznapi összeállításokhoz bármelyik tökéletes választás!
 2. Tweed blézer
  A tweed blézert vagy zakót Coco Chanelnek köszönhetjük. Ennek a fantasztikus ruhadarabnak az előnye, hogy bármelyik egyszerű, hétköznapi összeállítást elegánssá teszi. Választhatjuk a klasszikus fehér-fehér kombinációt elegáns alkalmakra vagy egy színesebb darabot a hétköznapokra.
 3. Parka kabát
  A parka kabát jellemzője, hogy időjárásálló anyagból készül, rövid vagy hosszú kialakítású. Általában nagy zsebek és bővíthető-szűkíthető derékrész jellemző rá. Rendkívül kényelmes és divatos viselet a hűvösebb időben.
 4. Színes kötött ruhák
  A szürke idő közeledtével hajlamosak vagyunk csak sötét színeket hordani, ami kihat hangulatunkra is. Az őszi hűvösebb-sötétebb napokat érdemes ellensúlyozni néhány vidám és színes darabbal!
 5. Hangsúlyos ékszerek
  Legyen szó egyszínű garbóról vagy kötött ruháról, egy hangsúlyos óra, nyaklánc vagy karkötő feldobja a szettedet!
  Folytatjuk…